Sivut

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Chiliviidakko kasvaa

Ei ole tullut hetkeen kirjoitettua miten chilien kasvu on edennyt. Eli onhan tuo omanlaisensa viidakko, kun kasvavat pituutta ja lehdet alkavat levittäytyä. En uskonut, että tätä koskaan tulen sanomaan, mutta ehkä ihan hyvä että kaikki ei ole lähtenyt kasvamaan.

Osa voi hyvin ja toiset hieman heikommin. Voin vain siitä syyttää itseäni, että en ole niille niin paljoa ehtinyt antaa huomiota. Ollaan kuitenkin omien kasvien kohdalla vältytty ylikastelulta, lähinnä päässyt osa aivan liian kuivaksi menemään. Hengissä kuitenkin ovat ja osa jopa on tykännyt alkaa hieman kukkimaan.

Vesiviljelyssä oleva Blondie on hieman saksittu, kun alkoi tulla osa oksista liian pitkälle. Osan pätkityistä oksista on laitettu juurrutukseen lasipurkkiin. Yhdessä oli viikonlopun aikana tullut pitkät juuret, vaikka en ollut peittänyt lasipurkkia foljolla tai muullakaan.

ChiliSiili palaa taas asiaan mahdollisimman pian myös kuvien kanssa. Koska huomio tällä hetkellä on ChiliSiilin yhdessä rakkaassa penkkiurheilulajissa eli lätkässä. Tulisia tunteita chilien lisäksi synnyttää MM-lätkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti