Sivut

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pikainen katsaus ChiliSiilin elämään

Järjestelin sunnuntaina hieman chilien paikkoja, että eivät olisi niin tiiviisti. Laitoin muutaman tasolle, johon olen nyt odotellut aikas pitkään isomman akvaarion palautumista. Olen varmaan kertonut aikaisemmin, että aluksi oli tarkoitus vaihtaa isoon akvaarioon vain silikoonit. Eihän se ollutkaan niin helppoa. No nyt se on kuitenkin kasattuna uusilla sivulaseilla varustettuna. Sehän tarkoittaa, että chilit joutuvat siirtymään pois..

Nyt vain onglmana on, että mihin mahdan sijoittaa kyseiset yksilö.. ilman, että olisi niin tiivistä. No eihän niitä ole kuin neljä ruukkua. Koska vielä ei voi laittaa parvekkeellekkaan mitään. Koska viikonloppuna on käyty vielä nollassa tai sen alla.

Tulevan suunnittelua

Mahdollisimman pian tulisi saada pestyä ja puunattua kasvihuone, siihen kuntoon, että voisin lämpötilojen salliessa viedä chilit kasvihuoneeseen. Joka tarkoittaisi myös lisää tilaa, joten silloin voisin myös tehdä ruukun vaihdot. Koska kaikki suuret ja keskisuuret ruukut ovat kasvihuoneessa, mutta nekin vaatii puhdistuksen.

Näillä suunnitelmilla jatketaan eteen päin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti