Sivut

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet?

Siitä on nyt aikaa, kun olen viimeksi kirjoitellut. Ei mennyt kaikki ihan suunnitelmien mukaan, tuossa kasvattamisessa. Se muutama viikko Rocotojen ja Villien istuttamisen jälkeisestä uudesta istuttamisesta sitten hieman venähti...

Nyt on vuosi vaihtunut ja sen kunniaksi laitoin loput siemenet idätykseen 1.1.2015. Samalla suunnitelmatkin muuttuivat. Aluksi olin suunnitellut kolmen lajin vesiviljelyä, mutta nyt itse laitan vain kaksi vesiviljelyyn eli Manzano Rojo ja sitten Blondie (mikäli suostuu itämään). Annoin miehelle myös mahdollisuuden kokeilla vesiviljelyä.

Etummaiset rivit ovat ChiliSiilin idätyksiä, sekä keskellä olevat kolme kivivillakuutiota. Miehen kokeilut ovat kylömullassa ja viisi kivivillakuutiota tuolla takana.

Rocotot olisi hyvä jo istuttaa (turve)multaan ja Manzano Rojo laittaa isompaan kivivillakuutioon. Iso kivivillakuutio pääsee sen jälkeen vesiviljelylaatikkoon. Jonka jälkeen odotetaan kasvua ja tulevaa satoa. Unohtamatta veden vaihtoa ja sopivaa lannoitusta. Chiliyhdistyksen sivuilla on erittäin hyvä ohje Puutarhan kesän annostelusta multa ja vesiviljelyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti